prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Drčec (udana Kralj), M. (2013). Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), M. (2013). 'Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj) M. Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

M. Drčec (udana Kralj), "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728