Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), Marika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Drčec (udana Kralj), M. (2013). Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), M. (2013). 'Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj) M. Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
M. Drčec (udana Kralj), "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728