Pichler, A. (2011). Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749
Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749
Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749
Pichler, A. (2011). 'Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749
Pichler A. Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749
A. Pichler, "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749