doctoral thesis
Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:890920

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Budžaki, S. (2009). Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, Sandra. "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, Sandra. "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, S. (2009). 'Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki S. Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

S. Budžaki, "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920