doctoral thesis
Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:121356

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Flanjak, I. (2012). Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak, Ivana. "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak, Ivana. "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak, I. (2012). 'Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak I. Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

I. Flanjak, "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356