Flanjak, I. (2012). Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356
Flanjak, Ivana. "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356
Flanjak, Ivana. "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356
Flanjak, I. (2012). 'Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356
Flanjak I. Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356
I. Flanjak, "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356