Gubijan, M. (2011). Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077
Gubijan, Marina. "Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077
Gubijan, Marina. "Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077
Gubijan, M. (2011). 'Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077
Gubijan M. Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077
M. Gubijan, "Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077