master's thesis
Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. urn:nbn:hr:109:443894

Resiga, Nives
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Resiga, N. (2016). Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:443894

Resiga, Nives. "Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:443894

Resiga, Nives. "Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:443894

Resiga, N. (2016). 'Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:443894

Resiga N. Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:443894

N. Resiga, "Određivanje glikemijskog indeksa energetskih pripravaka namijenjenih konzumaciji prije i tijekom fizičke aktivnosti", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:443894