Oreški, R. (2023). Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka (Undergraduate thesis). Koprivnica: University North. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški, Rebeka. "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka." Undergraduate thesis, University North, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški, Rebeka. "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka." Undergraduate thesis, University North, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški, R. (2023). 'Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka', Undergraduate thesis, University North, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški R. Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka [Undergraduate thesis]. Koprivnica: University North; 2023 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
R. Oreški, "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka", Undergraduate thesis, University North, Koprivnica, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067