prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)
Slavonski Brod: University of Slavonski Brod, 2023. urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, Anita
University of Slavonski Brod
Department of Biotechnology

Institutional repository: repository.unisb.hr

Cite this document

Petrović, A. (2023). UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) (Master's thesis). Slavonski Brod: University of Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Master's thesis, University of Slavonski Brod, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Master's thesis, University of Slavonski Brod, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, A. (2023). 'UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)', Master's thesis, University of Slavonski Brod, accessed 19 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović A. UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) [Master's thesis]. Slavonski Brod: University of Slavonski Brod; 2023 [cited 2024 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

A. Petrović, "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)", Master's thesis, University of Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509