Jagodnik, L. (2022). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik, Leonardo. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik, Leonardo. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik, L. (2022). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik L. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2022 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
L. Jagodnik, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014