undergraduate thesis
PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE
Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences, 2021. urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology
Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study

Cite this document

Grabar, K. (2021). PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, K. (2021). 'PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar K. PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2021 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

K. Grabar, "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529