završni rad
PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2021. urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij

Institucijski repozitorij: repozitorij.vuka.hr

Citirajte ovaj rad

Grabar, K. (2021). PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, K. (2021). 'PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar K. PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

K. Grabar, "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529