prikaz prve stranice dokumenta SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI
Požega: Polytehnic in Pozega, 2016. urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Martinović, K. (2016). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, K. (2016). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 20 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović K. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

K. Martinović, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234