prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE
Požega: Polytehnic in Pozega, 2016. urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, Filip
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Puljašić, F. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, F. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 29 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić F. UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 May 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

F. Puljašić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051