prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI
Požega: Polytehnic in Pozega, 2012. urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Merkl, M. (2012). UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, M. (2012). 'UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl M. UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

M. Merkl, "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713