Merkl, M. (2012). UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl, M. (2012). 'UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl M. UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
M. Merkl, "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713