prikaz prve stranice dokumenta Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro
Šibenik: Polytechnic of Sibenik, 2019. urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara
Šibenik University of Applied Sciences
Management

Institutional repository: VUS REPOSITORY

Cite this document

Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Master's thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 05 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Master's thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2019 [cited 2025 January 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334