prikaz prve stranice dokumenta Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2019. urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Institucijski repozitorij: Repozitorij.vus.hr

Citirajte ovaj rad

Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334