prikaz prve stranice dokumenta Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica
Zagreb: University of Applied Health Sciences, 2019. urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip
University of Applied Health Sciences

Institutional repository: Sveznalica

Cite this document

Vujnović, F. (2019). Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica (Master's thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, F. (2019). 'Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica', Master's thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 18 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović F. Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica [Master's thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2019 [cited 2024 June 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

F. Vujnović, "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica", Master's thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015