Skip to main content
About DABAR
Partners
Statistics
Development plan
Coordinating Committee
Working Groups
Instructions
For authors
For students
For institutions
Guidelines and Manuals
Objects
API
Institution Repositories
Copyright
FAQ
Repositories
Contact
Hrvatski
Search form
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
By repositories
All documents
More...
Advanced search
Search Term
Lea Pollak (list of objects)
Export records
max. 1000 records
RIS
BibTeX
CSV
TSV
max. 100 records
PDF
Show objects from other repositories
Authoring papers
(2)
Improvement of gluten-free bread quality using transglutaminase, various extruded flours and protein isolates
Smerdel, Bojana; Pollak, Lea; Novotni, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Benković, Maja; Lušić, Dražen; Ćurić, Duška
Paper published in journal / Scientific paper - Original scientific paper
Publication: 2012.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije
Pollak, Lea
Doctoral thesis
Defence date: 11.07.2011.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Guided / mentored papers
(2)
Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja
Bilandžija, Barbara
Master's thesis
Defence date: 02.07.2021.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Usporedba kvalitete i čistoće dalmatinskog i kontinentalnog hidrolata smilja
Bilandžija, Lucija
Master's thesis
Defence date: 02.07.2021.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Supervised papers (committee)
(2)
Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja
Bilandžija, Barbara
Master's thesis
Defence date: 02.07.2021.
Function: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Usporedba kvalitete i čistoće dalmatinskog i kontinentalnog hidrolata smilja
Bilandžija, Lucija
Master's thesis
Defence date: 02.07.2021.
Function: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: