Skip to main content
About DABAR
Partners
Statistics
Development plan
Coordinating Committee
Working Groups
Instructions
For authors
For students
For institutions
Guidelines and Manuals
Objects
API
Institution Repositories
Copyright
FAQ
Repositories
Contact
Hrvatski
Search form
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
By repositories
All documents
More...
Advanced search
Search Term
Kristina Radoš (list of objects)
Export records
max. 1000 records
RIS
BibTeX
CSV
TSV
max. 100 records
PDF
Show objects from other repositories
Authoring papers
(2)
Utjecaj dodatka prekursora na spojeve arome bezglutenskog kruha
Radoš, Kristina
Master's thesis
Defence date: 19.07.2017.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz cvijeta i lista gloga
Radoš, Kristina
Undergraduate thesis
Defence date: 08.07.2015.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Guided / mentored papers
(3)
Utjecaj tehnika završne toplinske obrade na kvalitetu trodimenzijski ispisanog bezglutenskog snack proizvoda
Obad, Karla
Master's thesis
Defence date: 23.09.2024.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj enzima na reološka svojstva tijesta i kvalitetu 3D tiska bezglutenskog snack proizvoda
Žeravica, Tea
Master's thesis
Defence date: 28.09.2023.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj dodatka hidrokoloida na reološka svojstva smjese za 3D tiskanje i kvalitetu tiska bezglutenskih snack proizvoda
Štriga, Doroteja
Master's thesis
Defence date: 25.09.2023.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: