Skip to main content
O Dabru
Partneri
Koordinacijski odbor
Radne skupine
Statistike
Plan razvoja
Upute
Za studente
Za autore
Za ustanove
Prijava repozitorija
Upute i priručnici
Objekti
Samoarhiviranje
Interoperabilnost
API
Autorska prava
Repozitoriji ustanova
Često postavljana pitanja
Repozitoriji
Kontakt
English
Search form
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Search Term
Kristina Radoš (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
Utjecaj dodatka prekursora na spojeve arome bezglutenskog kruha
Radoš, Kristina
Diplomski rad
Datum obrane: 19.07.2017.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz cvijeta i lista gloga
Radoš, Kristina
Završni rad
Datum obrane: 08.07.2015.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(3)
Utjecaj tehnika završne toplinske obrade na kvalitetu trodimenzijski ispisanog bezglutenskog snack proizvoda
Obad, Karla
Diplomski rad
Datum obrane: 23.09.2024.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj enzima na reološka svojstva tijesta i kvalitetu 3D tiska bezglutenskog snack proizvoda
Žeravica, Tea
Diplomski rad
Datum obrane: 28.09.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj dodatka hidrokoloida na reološka svojstva smjese za 3D tiskanje i kvalitetu tiska bezglutenskih snack proizvoda
Štriga, Doroteja
Diplomski rad
Datum obrane: 25.09.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: