Kovačević, N. (2021). Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115
Kovačević, Natalija. "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115
Kovačević, Natalija. "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115
Kovačević, N. (2021). 'Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115
Kovačević N. Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115
N. Kovačević, "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115