Alilović, A. (2024). Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050
Alilović, Antonija. "Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050
Alilović, Antonija. "Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050
Alilović, A. (2024). 'Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050
Alilović A. Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050
A. Alilović, "Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050