prikaz prve stranice dokumenta Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:312050

Alilović, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Alilović, A. (2024). Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050

Alilović, Antonija. "Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050

Alilović, Antonija. "Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050

Alilović, A. (2024). 'Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050

Alilović A. Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050

A. Alilović, "Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:312050