Scientific paper - Original scientific paper
Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 477-482. urn:nbn:hr:204:102988


Cite this document

Kos, I., Širić, I., Vnučec, I., Špehar Dolenčić, I., Bedeković, D., Jüzl, M. ... Mioković, A. (2022). Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 477-482). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

Kos, Ivica, et al. "Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 477-482. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

Kos, Ivica, Ivan Širić, Ivan Vnučec, Iva Špehar Dolenčić, Dalibor Bedeković, Miroslav Jüzl, Radka Langová, Darija Bendelja Ljoljić and Andrija Mioković. "Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 477-482. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2024 December 20. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

Kos, I., et al. (2022) 'Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 477-482. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988 (Accessed 20 December 2024)

Kos I, Širić I, Vnučec I, Špehar Dolenčić I, Bedeković D, Jüzl M, and sur.. Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 477-482. [cited 2024 December 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

I. Kos, et al., "Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988 [Accessed: 20 December 2024]