Brajković, A. (2017). Utjecaj ambalaže na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422718
Brajković, Antonija. "Utjecaj ambalaže na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422718
Brajković, Antonija. "Utjecaj ambalaže na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422718
Brajković, A. (2017). 'Utjecaj ambalaže na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422718
Brajković A. Utjecaj ambalaže na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422718
A. Brajković, "Utjecaj ambalaže na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422718