Pejić, A. (2022). Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622104
Pejić, Ana. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622104
Pejić, Ana. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622104
Pejić, A. (2022). 'Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622104
Pejić A. Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622104
A. Pejić, "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622104