master's thesis
Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:438723

Dolenec, Filip
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Dolenec, F. (2023). Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723

Dolenec, Filip. "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723

Dolenec, Filip. "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723

Dolenec, F. (2023). 'Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723

Dolenec F. Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723

F. Dolenec, "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723