Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, Filip
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Dolenec, F. (2023). Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, Filip. "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, Filip. "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, F. (2023). 'Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec F. Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
F. Dolenec, "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723