prikaz prve stranice dokumenta Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:425848

Grđan, Mario
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Grđan, M. (2015). Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425848

Grđan, Mario. "Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425848

Grđan, Mario. "Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425848

Grđan, M. (2015). 'Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425848

Grđan M. Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425848

M. Grđan, "Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425848