- Škevin, Dubravka'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'
- Barišić, Lidija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultetFerocenski analozi biomolekula: strukturna karakterizacija i biološka evaluacija (IP-2020-02-9162)_Plan upravljanja istraživačkim podacima
- Cvjetko Bubalo, Marina, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultetHRZZ projekt "Intenzifikacija biokatalitičkih procesa za održivu valorizaciju otpada primjenom eutektičkih otapala i mikroreaktora"
- Radojčić Redovniković, IvanaHRZZ projekt "Racionalan dizajn prirodnih eutektičkih otapala za pripremu i formulaciju kiralnih lijekova"
- Teparic, Renata, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u ZagrebuPlan upravljanja istraživačkim podacima projekta Biotehnološka primjena ugradnje heterolognih proteina u stanične stijenke kvasaca
- Komes, Draženka, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultetPlan upravljanja istraživačkim podacima_HRZZ 5879
- Novotni, DubravkaRazvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
- Novotni, DubravkaRazvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
- Bursać Kovačević, DanijelaTehnologija preprekama i 3D printanje za okolišno prihvatljivu proizvodnju funkcionalnih voćnih sokova