Špehar, K. (2019). Utjecaj dodatka ekstrakta ljekovite gljive Trametes versicolor u sladovinu na pokazatelje kakvoće piva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628736
Špehar, Karla. "Utjecaj dodatka ekstrakta ljekovite gljive Trametes versicolor u sladovinu na pokazatelje kakvoće piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628736
Špehar, Karla. "Utjecaj dodatka ekstrakta ljekovite gljive Trametes versicolor u sladovinu na pokazatelje kakvoće piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628736
Špehar, K. (2019). 'Utjecaj dodatka ekstrakta ljekovite gljive Trametes versicolor u sladovinu na pokazatelje kakvoće piva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628736
Špehar K. Utjecaj dodatka ekstrakta ljekovite gljive Trametes versicolor u sladovinu na pokazatelje kakvoće piva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628736
K. Špehar, "Utjecaj dodatka ekstrakta ljekovite gljive Trametes versicolor u sladovinu na pokazatelje kakvoće piva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628736