prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:317415

Šimunović, Sara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Šimunović, S. (2019). Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:317415

Šimunović, Sara. "Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:317415

Šimunović, Sara. "Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:317415

Šimunović, S. (2019). 'Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:317415

Šimunović S. Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:317415

S. Šimunović, "Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:317415