Scientific paper - Original scientific paper
Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan
In: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Jerković, Igor; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (Ed.). Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu; Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. pp. 163-169. urn:nbn:hr:109:136964


Cite this document

Mastanjević, K., Kotris, M., Mastanjević, K., Horvat, D. & Krstanović, V. (2019). Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan. In I. Jerković, (Ed.), D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 163-169). Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

Mastanjević, Kristina, et al. "Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Igor Jerković, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019, pp. 163-169. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

Mastanjević, Kristina, Maja Kotris, Krešimir Mastanjević, Daniela Horvat and Vinko Krstanović. "Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 163-169. Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. Accessed 2024 November 04. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

Mastanjević, K., et al. (2019) 'Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan', in Jerković, I. (ed.), Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, Split, Osijek i Tuzla, pp. 163-169. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964 (Accessed 04 November 2024)

Mastanjević K, Kotris M, Mastanjević K, Horvat D, Krstanović V. Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan. In: I. Jerković, ed., D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli; 2019. Pp. 163-169. [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

K. Mastanjević, M. Kotris, K. Mastanjević, D. Horvat and V. Krstanović, "Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, I. Jerković, D. Šubarić and M. Jašić, Eds. Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964 [Accessed: 04 November 2024]