Marić, T. (2020). Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić, T. (2020). 'Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić T. Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
T. Marić, "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534