Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:157534
Marić, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Marić, T. (2020). Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić, T. (2020). 'Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
Marić T. Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534
T. Marić, "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534