diplomski rad
Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:157534

Marić, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Marić, T. (2020). Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić, T. (2020). 'Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić T. Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

T. Marić, "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534