Kovačić, A. (2021). Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645
Kovačić, Azra. "Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645
Kovačić, Azra. "Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645
Kovačić, A. (2021). 'Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645
Kovačić A. Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645
A. Kovačić, "Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645