Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:792383
Begić, Ena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Begić, E. (2021). Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792383
Begić, Ena. "Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792383
Begić, Ena. "Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792383
Begić, E. (2021). 'Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792383
Begić E. Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792383
E. Begić, "Utjecaj različitih puferskih sustava na stabilnost ljuske jaja kao nosača za imobilizaciju enzima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792383