master's thesis
Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:680832

Gjerek, Anela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Physical Chemistry

Cite this document

Gjerek, A. (2021). Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:680832

Gjerek, Anela. "Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:680832

Gjerek, Anela. "Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:680832

Gjerek, A. (2021). 'Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:680832

Gjerek A. Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:680832

A. Gjerek, "Određivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina - ß-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:680832