master's thesis
Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:806064

Bikadi, Bernarda
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Bikadi, B. (2021). Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:806064

Bikadi, Bernarda. "Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:806064

Bikadi, Bernarda. "Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:806064

Bikadi, B. (2021). 'Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:806064

Bikadi B. Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:806064

B. Bikadi, "Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:806064