Horvatić, K. (2022). Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, K. (2022). 'Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić K. Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
K. Horvatić, "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454