Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, Karlo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Horvatić, K. (2022). Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić, K. (2022). 'Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
Horvatić K. Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454
K. Horvatić, "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454