Bodiš Pandža, V. (2023). Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža, Vlatka. "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža, Vlatka. "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža, V. (2023). 'Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža V. Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
V. Bodiš Pandža, "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194