master's thesis
Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:596806

Meštrić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Meštrić, M. (2023). Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596806

Meštrić, Marija. "Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596806

Meštrić, Marija. "Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596806

Meštrić, M. (2023). 'Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596806

Meštrić M. Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596806

M. Meštrić, "Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596806