Petrović, M. (2023). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927406
Petrović, Matija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927406
Petrović, Matija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927406
Petrović, M. (2023). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927406
Petrović M. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927406
M. Petrović, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927406