Antunović, P. (2023). Proizvodnja i karakterizacija piva s dodatkom ekstrakta industrijske konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422891
Antunović, Petra. "Proizvodnja i karakterizacija piva s dodatkom ekstrakta industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422891
Antunović, Petra. "Proizvodnja i karakterizacija piva s dodatkom ekstrakta industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422891
Antunović, P. (2023). 'Proizvodnja i karakterizacija piva s dodatkom ekstrakta industrijske konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422891
Antunović P. Proizvodnja i karakterizacija piva s dodatkom ekstrakta industrijske konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422891
P. Antunović, "Proizvodnja i karakterizacija piva s dodatkom ekstrakta industrijske konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422891