master's thesis
Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:406627

Popijač, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Popijač, A. (2023). Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627

Popijač, Ana. "Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627

Popijač, Ana. "Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627

Popijač, A. (2023). 'Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627

Popijač A. Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 April 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627

A. Popijač, "Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627