prikaz prve stranice dokumenta Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. urn:nbn:hr:109:315975

Balkić, Jelena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY

Cite this document

Balkić, J. (2008). Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975

Balkić, Jelena. "Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975

Balkić, Jelena. "Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975

Balkić, J. (2008). 'Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975

Balkić J. Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975

J. Balkić, "Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975