Jurkin, I. (2009). Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin, Ivana. "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin, Ivana. "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin, I. (2009). 'Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
Jurkin I. Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948
I. Jurkin, "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948